voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Rucola-avocadodip

Rucola-avocadodip

ingredi├źnten

50 gram rucola

1 avocado

2 eetlepels citroensap

50 milliliter olijfolie


benodigdheden

keukenmachine

staafmixer

  • 1 Pureer de rucola in de keukenmachine of met de staafmixer met het vruchtvlees van de avocado, het citroensap, zout en peper.
  • 2 Giet er in een straaltje circa 50 ml olijfolie bij tot de gewenste dikte is bereikt.

bereidingstip

Lekker bij rauwkost, naturel chips of stokbrood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 208 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 1 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier