voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat

ingredi├źnten

125 gram radijsjes

125 gram rettich

40 gram rucola

2 teentjes knoflook

100 gram oude kaas

100 gram gedroogde tomaten op olie

75 gram olijfolie


  • 1 Meng de geraspte radijs of rettich met de rucola, fijngehakte knoflook, oude kaas en de gepureerde gedroogde tomaten op olie.
  • 2 Giet er in een straaltje circa 75 ml olijfolie en/of de olie van de tomaten bij tot er een dikke pasta ontstaat. .
  • 3 Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 8 gram