online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
Recepten Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat

ingredi├źnten

125 gram radijsjes

125 gram rettich

40 gram rucola

2 teentjes knoflook

100 gram oude kaas

100 gram gedroogde tomaten op olie

75 gram olijfolie


  • 1 Meng de geraspte radijs of rettich met de rucola, fijngehakte knoflook, oude kaas en de gepureerde gedroogde tomaten op olie.
  • 2 Giet er in een straaltje circa 75 ml olijfolie en/of de olie van de tomaten bij tot er een dikke pasta ontstaat. .
  • 3 Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast


voedingswaarde

energie 330 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 8 gram