voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
15 min.
voorgerecht
recepten Salade met rosbief en scherpe saus

Salade met rosbief en scherpe saus

ingrediënten

1 krop ijsbergsla

1 bosje radijsjes

200 gram rosbief

1 bosje verse koriander

2 takjes verse munt

1 rode peper

limoen

1 theelepel gembersiroop

1 theelepel honing

4 eetlepels zonnebloemolie


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Maak de ijsbergbladeren voorzichtig los en leg ze samen met de radijzen in ijswater.
  • 2 Houd wat koriander achter om te garneren. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en maal met een staafmixer tot een fijn groen mengsel. Breng eventueel op smaak met wat zout.
  • 3 Droog de slabladeren en leg ze als kommetjes op een schaal.
  • 4 Snijd de radijzen in dunne plakjes en verdeel die over de kommetjes.
  • 5 Haal de plakjes vlees door de dressing en drapeer ze op de slakommetjes.
  • 6 Maak af met wat koriander en de rest van de dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 15 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier