online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht, tussengerecht
Recepten Salade Roscoff

Salade Roscoff

ingredi├źnten

1 bloemkool

2 eieren

100 gram Hollandse garnalen

4 takjes verse kervel

4 takjes verse peterselie

1 theelepel scherpe mosterd

1 eetlepel cider

1 eetlepel witte wijnazijn

3 eetlepels zonnebloemolie

1 eetlepel mayonaise

1 takje dragon

1 takje verse kervel


  • 1 Klop voor de vinaigrette de mosterd los met de cider en giet de olie erbij.
  • 2 Klop de mayonaise en kruiden erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Breng water met zout aan de kook en blancheer hierin de bloemkool in circa 4 minuten beetgaar. Spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
  • 4 Schep de vinaigrette door de lauwwarme bloemkool en verdeel over 4 borden. Verdeel de partjes ei en garnalen erover en garneer met de kervel.

wijnadvies

Kies voor een droge witte huiswijn of voor Sensas Sauvignon Blanc.


voedingswaarde

energie 205 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 12 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier