voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht, bijgerecht
Recepten Salade van gegrilde paprika met geitenkaas

Salade van gegrilde paprika met geitenkaas

ingrediënten

3 rode paprika's

10 cherry-/kerstomaatjes

4 eetlepels olijfolie

125 gram zachte geitenkaas

2 eetlepels balsamicoazijn

1 handje basilicum


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Spreid de paprika’s uit op een bakplaat en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en rooster circa 20 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Laat de paprika’s afkoelen op een groot bord. Verbrokkel de geitenkaas erover en besprenkel de salade met de azijn, overige olijfolie en blaadjes basilicum. Bestrooi met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 6 gram