online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
bijgerecht
Recepten Salade van zoete aardappel met feta en koriander

Salade van zoete aardappel met feta en koriander

ingrediënten

1 kilogram zoete aardappel

5 eetlepels olijfolie

2 theelepels komijnpoeder (djinten)

2 theelepels korianderpoeder (ketoembar)

2 eetlepels rodewijnazijn

1 sjalot

2 eetlepels honing

150 gram gemengde sla

1 lente-/bosui

handje verse koriander

75 gram feta


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Meng de aardappels met 1 eetlepel olie, komijn-, korianderpoeder, zout en peper.
  • 3 Rooster de aardappels in de oven in circa 35 minuten goudbruin.
  • 4 Neem uit de oven en laat afkoelen.
  • 5 Klop intussen een dressing van de rest van de olie, de azijn, sjalot en honing.
  • 6 Meng de aardappel met de sla, bosui, dressing en koriander.
  • 7 Verkruimel de feta erboven.
  • 8 Lekker bij kippenvleugels met honing en sesam.


voedingswaarde

energie 440 kcal
vet 17 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 61 gram
eiwit 6 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier