voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
20 min.
lunch, klein gerecht/snack, klein gerecht, brunch
Recepten Salamicroissants met gorgonzola

Salamicroissants met gorgonzola

ingrediënten

250 gram croissantdeeg

3 eetlepels rode pesto

100 gram salami

100 gram gorgonzola

2 lente-/bosuitjes

1 ei

30 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de deeglapjes met de pesto. Verdeel daarover de salami met daarop de gorgonzola en bosuitjes.
  • 2 Zorg ervoor dat de randen van het deeg vrij blijven en bestrijk ze met geklutst ei.
  • 3 Rol het deeg op zodat de vulling er goed tussen blijft. Bestrijk ook de bovenkant met ei en strooi er geraspte Parmezaanse kaas over.
  • 4 Bak de croissants in circa 15 minuten goudbruin en gaar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 325 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 14 gram