voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Schnitzelrolletje gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise

Schnitzelrolletje gevuld met ansjovis, kappertjes en tonijnmayonaise

ingredi├źnten

4 kalfsschnitzels

4 varkensschnitzels

50 gram ansjovisfilets

1 eetlepel kappertjes

50 gram rucola

3 eetlepels olijfolie

120 gram tonijn op water

3 eetlepels mayonaise

1 eetlepel citroensap


benodigdheden

4 cocktailprikkers

rolladetouw

  • 1 Dep de schnitzels goed droog met keukenpapier en bestrooi ze aan een kant met zout en peper.
  • 2 Leg ze met de ongekruide kant naar boven. Prak de ansjovisrolletjes met kappertjes fijn en verdeel deze pasta over de schnitzels.
  • 3 Leg er een bergje rucola op en rol de schnitzels strak op. Maak ze vast met een prikker of met een stukje rolladetouw.
  • 4 Verwarm de olie en bak hierin de rolletjes rondom in circa 10 minuten tot de binnenkant gaar is.
  • 5 Pureer ondertussen de tonijn met de mayonaise en het citroensap tot een gladde saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Leg op elk bord een bergje rucola. Snijd de rolletjes in dikke plakken en verdeel ze over de sla.
  • 7 Giet de tonijnmayonaise erbij. Lekker met pasta of versgebakken brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 39 gram