voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole

Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole

ingredi├źnten

150 gram ricotta

150 gram Parmezaanse kaas

1 gekookte biet

1 theelepel kappertjes

1 eetlepel balsamicoazijn

1 theelepel honing

2 takjes tijm


  • 1 Schep de biet om met de kappertjes, balsamico, honing en wat tijm. Bewaar wat tijm om te garneren.
  • 2 Breng op smaak met zout en peper en zet tot gebruik in de koelkast.
  • 3 Schep op elk bord een lepel van de salsa en maak met behulp van 2 vochtige lepels 4 mooie bollen van het bevroren kaasmengsel.
  • 4 Leg ze op of naast de salsa en bestrooi met de overige tijm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 18 gram