voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
Recepten Shakshuka met tomaat en feta

Shakshuka met tomaat en feta

ingredi├źnten

4 theelepels olijfolie

1 sjalot

2 teentjes knoflook

1 snufje komijnpoeder (djinten)

1 scheutje gezeefde tomaat

1 handje cherry-/kerstomaatjes

1 rode peper

4 eieren

feta

4 takjes koriander


  • 1 Verhit 1 theelepel olijfolie per pannetje en fruit daarin voor 4 pannetjes het sjalotje de knoflook en een snuf komijnpoeder (djinten).
  • 2 Voeg een scheutje gezeefde tomaten of gehakte tomaatjes en een beetje gehakte rode peper toe. Laat 5-6 minuten stoven.
  • 3 Maak een kuiltje in het midden en breek daarin 1 ei. Leg een ander pannetje er omgekeerd op zodat het eiwit kan stollen.
  • 4 Verkruimel wat feta erover en garneer eventueel met een takje koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram