online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

0 personen
gemiddeld
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Sinaasappel-laagjespudding

Sinaasappel-laagjespudding

ingredi├źnten

8 blaadjes gelatine

150 milliliter witte druivensap

2 eetlepels suiker

600 milliliter sinaasappelsap

100 gram mascarpone

100 gram verse roomkaas

1 sinaasappel


  • 1 Laat de blaadjes gelatine circa 5 minuten weken in koud water.
  • 2 Verwarm het druivensap met de suiker en los hier de gelatine in op tot er geen klontjes meer zijn.
  • 3 Klop dit mengsel goed door 500 mililiter sinaasappelsap en roer tot het afgekoeld en lobbig is.
  • 4 Roer de rest van het sap goed door de mascarpone. Verdeel dit over de bodem van 4 hoge glaasjes.
  • 5 Verdeel de partjes sinaasappel over de mascarpone en giet de glazen dan verder vol met de sinaasappelgelei.
  • 6 Laat de pudding een paar uur opstijven in de koelkast en serveer met een lange lepel.

bereidingstip

Lekker met geklopte slagroom.


voedingswaarde

energie 255 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 7 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier