online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Sinaasappel met bosui en geitenkaas

Sinaasappel met bosui en geitenkaas

ingredi├źnten

2 sinaasappels

120 gram zachte geitenkaas

120 gram feta

2 lente-/bosuitjes

olijfolie extra vergine


  • 1 Schil de sinaasappels dik (ook het witte vlies) en snijd ze in plakken. Halveer de plakken eventueel en leg ze op bordjes.
  • 2 Verdeel verkruimelde zachte geitenkaas of miniblokjes feta en gehakte lente-/ bosui over de sinaasappelplakjes.
  • 3 Maal er peper over en bedruppel met extra vergine olijfolie. Lekker als hapje.


voedingswaarde

energie 150 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 6 gram