voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Sinaasappel met bosui en geitenkaas

Sinaasappel met bosui en geitenkaas

ingredi├źnten

2 sinaasappels

120 gram zachte geitenkaas

120 gram feta

2 lente-/bosuitjes

olijfolie extra vergine


  • 1 Schil de sinaasappels dik (ook het witte vlies) en snijd ze in plakken. Halveer de plakken eventueel en leg ze op bordjes.
  • 2 Verdeel verkruimelde zachte geitenkaas of miniblokjes feta en gehakte lente-/ bosui over de sinaasappelplakjes.
  • 3 Maal er peper over en bedruppel met extra vergine olijfolie. Lekker als hapje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 6 gram