voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Sintallabub

Sintallabub

ingredi├źnten

500 milliliter slagroom

4 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

2 eetlepels amaretto

2 eetlepels koffielikeur

100 gram speculaasjes

4 eetlepels amandelschaafsel

1 theelepel kaneelpoeder


benodigdheden

4 hoge glazen

  • 1 Klop de slagroom met de basterdsuiker en amaretto lobbig tot bijna stijf.
  • 2 Verkruimel de speculaasjes grof en schep door de slagroom.
  • 3 Verdeel over de glazen en bestrooi met geroosterd amandelschaafsel en een snufje kaneelpoeder.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram