voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
gemiddeld
30 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Slawraps met pittige kip, perzik en pindadip

Slawraps met pittige kip, perzik en pindadip

ingredi├źnten

300 gram kipfilets

2 eetlepels zonnebloemolie

2 eetlepels sambal badjak

4 eetlepels pindakaas

1 limoen

2 eetlepels sojasaus

1 verse gember

1 krop ijsbergsla

2 perziken


  • 1 Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit een koekenpan met de zonnebloemolie. Voeg de sambal toe en bak de kipfilet in circa 10 minuten op een middelhoge stand gaar en goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Meng de pindakaas met het limoensap, de sojasaus en gember. Voeg eventueel wat water toe om het geheel vloeibaarder te maken.
  • 3 Snijd de onderkant van de krop sla, was en droog de blaadjes. Vul de slablaadjes met wat pittige kip en leg er plakjes perzik naast. Rol op en serveer met de pindadip.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram