online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
Recepten Slingerchips met chutneydip

Slingerchips met chutneydip

ingredi├źnten

2 eetlepels zonnebloemolie

1 grote ui

567 gram ananasschijven

2 kruidnagels

2 peperkorrels

2 eetlepels azijn

3 eetlepels chilisaus

zonnebloemolie

5 grote tortillawraps

10 pappadums


  • 1 Verwarm de olie en fruit hierin de stukjes ui op lage stand circa 10 minuten tot ze kleverig en bruin zijn.
  • 2 Voeg de ananas, de kruidnagels, de peperkorrels, de azijn, de chilisaus en een paar eetlepels van het ananassap toe en laat met het deksel op de pan op lage stand circa 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper en laat afkoelen.
  • 3 Verwarm een laagje olie in een frituurpan. Knip de tortilla’s of pappadums in een spiraal en leg ze in de hete olie tot ze lichtbruin kleuren (en in het geval van papadum opzwellen).
  • 4 Neem ze uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer ze warm of koud met de chutney.


voedingswaarde

energie 525 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 74 gram
eiwit 9 gram