voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Smulbrood

Smulbrood

ingrediënten

1 focaccia

1 ciabattabrood

1 zuurdesem vloerbrood

100 gram kruidenboter

1 blikje sardines

230 gram geroosterde paprika's

2 gerookte makreelfilets

zwarte olijf

groene olijf

100 gram feta

100 gram geitenkaas

1 blikje ansjovisfilet

250 gram cherry-/kerstomaatjes

minipaprika met roomkaas


benodigdheden

aluminiumfolie

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Snijd verticale sneden in het brood, maar snijd het brood niet helemaal door.
  • 2 Strijk de kruidenboter in de sneden en vul de sneden afwisselend met de sardines, paprika, makreel, olijven en feta.
  • 3 Verpak het brood in aluminiumfolie en zet het circa 10 minuten op een bakplaat in de oven.
  • 4 Haal het brood uit de oven en serveer het met de rest van de ingrediënten eromheen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 720 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 34 gram
eiwit 27 gram