4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
recepten Snelle rendang

Snelle rendang

ingrediënten


15 min
4 personen
400 milliliter kokosmelk
400 gram biefreepjes
1 bakje boemboe voor rendang
1 eetlepel zonnebloemolie
800 gram snijbonen
300 gram gele rijst

  • 1 Kook de rijst. Kook intussen de snijbonen in circa 10 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de boemboe circa 1 minuut. Voeg de runderreepjes toe en bak circa 3 minuten op een hoge stand.
  • 3 Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat circa 5 minuten pruttelen. Serveer de rijst met de snijbonen en rendang.

bereidingstip

Serveer de rendang met gebakken uitjes en atjar.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 680 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 33 gram
recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier