voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus

Spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus

ingrediënten

500 gram spaghetti

200 gram mager gerookt spek

200 milliliter demi crème fraîche

200 gram gorgonzola

100 gram walnoten

100 gram pecannoten

1 eetlepel pesto

verse basilicum


  • 1 Kook de spaghetti beetgaar.
  • 2 Bak de spekblokjes 2 minuten. Voeg de crème fraîche toe met de gorgonzola, de noten en de pesto. Verwarm de saus zonder te koken.
  • 3 Schep de saus door de spaghetti en garneer met basilicumblaadjes.
  • 4 Lekker met tomatensla.

wijnadvies

Lekker met een pittige rode. Blijven we in Italië dan graag Salice Salentino, Nebbiolo d’Alba. Zoniet, dan is een Franse Côtes du Rhône een smakelijke keuze.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1065 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 95 gram
eiwit 38 gram