voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht, hoofdgerecht
Recepten Spaghetti met knapperig spek en pesto

Spaghetti met knapperig spek en pesto

ingredi├źnten

200 gram ontbijtspek

2 teentjes knoflook

50 gram pijnboompitten

70 gram verse basilicum

150 milliliter olijfolie

4 eetlepels Parmezaanse kaas

300 gram spaghetti


  • 1 Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Snijd de plakjes ontbijtspek in reepjes en bak ze uit in een droge koekenpan tot ze knapperig zijn.
  • 2 Maal intussen met een staafmixer of keukenmachine de knoflook, pijnboompitten, basilicum en olie tot een fijne pesto. Schep de kaas erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Kook de spaghetti beetgaar. Roer er een schep pesto doorheen en serveer met wat knapperig spek.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 890 kcal
vet 62 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 24 gram