voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Spaghetti met pestoballetjes

Spaghetti met pestoballetjes

ingredi├źnten

500 gram half-om-half gehakt

1 teentje knoflook

2 sjalotjes

1 ui

1 ei

3 eetlepels paneermeel

4 eetlepels groene pesto

2 eetlepels olijfolie

400 gram spaghetti

400 gram diepvriesdoperwten

100 gram belegen kaas


  • 1 Meng door het gehakt de knoflook, de sjalotjes, het ei, het paneermeel, 2 eetlepels pesto, zout en peper. Vorm er met vochtige handen kleine balletjes van.
  • 2 Verhit de olijfolie en bak hierin de gehaktballetjes in 15 minuten bruin en gaar.
  • 3 Kook de spaghetti beetgaar en kook de laatste 6 minuten de doperwten mee. Giet de spaghetti en doperwten af.
  • 4 Schep de rest van de pesto en de gehaktballetjes door de spaghetti. Serveer het gerecht bestrooid met kaas.

bereidingstip

Lekker met tomaten-komkommer-salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1005 kcal
vet 45 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 52 gram