voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

ingrediënten

400 gram broccoli

200 milliliter kookroom

500 gram spaghetti

250 gram mager gerookt spek

2 eetlepels olijfolie

1 ui

250 gram champignons


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  • 2 Houd 5 broccoliroosjes apart. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom.
  • 3 Kook de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan.
  • 4 Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe.
  • 5 Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti.
  • 6 Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 96 gram
eiwit 30 gram