voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

ingredi├źnten

3 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook

400 gram Italiaanse wokgroenten

400 gram tomatenblokjes

200 gram spaghetti

2 blikjes tonijn

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

2 eetlepels verse peterselie

2 eetlepels verse bladselderij


  • 1 Verhit de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook en schep de roerbakgroenten erdoor. Roerbak circa 5 minuten en meng de tomatenblokjes met sap erdoor.
  • 2 Kook de spaghetti beetgaar.
  • 3 Schep de tonijn en Italiaanse kruiden door de groentensaus. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Serveer de tonijn-groentensaus met de spaghetti en bestrooi met de peterselie.

bereidingstip

Voeg 2 eetlepels kappertjes of 2 eetlepels olijven, in plakjes gesneden, aan de saus toe.. Gebruik in plaats van Italiaanse roerbakgroenten 1 in plakjes gesneden courgette, 1 in reepjes of plakjes gesneden winterwortel en 1 in ringen gesneden rode ui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 840 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 89 gram
eiwit 48 gram