voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
45 min.
hoofdgerecht
Recepten Spaghettitaart met tonijn

Spaghettitaart met tonijn

ingrediënten

300 gram spaghetti

7 eieren

200 milliliter kookroom

200 gram belegen kaas

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

1 bosje lente-/bosui

2 teentjes knoflook

8 gedroogde tomaten op olie

2 blikjes tonijn op olie

verse basilicum


benodigdheden

lage taartvorm

quichevorm

bakpapier

  • 1 Kook de spaghetti met zout beetgaar.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de kookroom los in een ruime kom.
  • 3 Schep er 50 gram kaas, de kruiden, bosui, knoflook en tomaten door. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Giet de spaghetti af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 5 Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Schep de tonijn en spaghetti door het eimengsel en verdeel het geheel over de taartvorm. Bestrooi met de rest van de kaas.
  • 6 Bak de taart in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Garneer met basilicum.
  • 7 Lekker met een groene salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 840 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 60 gram
eiwit 50 gram