4 personen
eenvoudig
10 min.
nagerecht
home recepten Speculoosmousse

Speculoosmousse

ingrediënten


10 min
4 personen
1 speculooskoekje
2 eetlepels poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels speculoospasta
250 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

mixer

  • 1 Klop met de mixer de mascarpone met de speculoospasta glad.
  • 2 Voeg de slagroom en poedersuiker toe en klop in 3-4 min. tot een gladde, lobbige mousse.
  • 3 Schep de speculoosmousse in 4 mooie (wijn)glazen. Verkruimel het koekje en garneer de mousses ermee. Serveer direct of bewaar ze tot gebruik in de koelkast.

bereidingstip

Haal de mousse 10 minuten voor serveren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.. Wil je dat de mousse er net zo speculoos uitziet als hij smaakt? Steek dan in elk glas een speculooskoekje en laat het kruim weg.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 483 kcal
vet 46 gram
verzadigd vet 29 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | SPAR Slavink 2st