voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Spitskoolpasta met mozzarella

Spitskoolpasta met mozzarella

ingredi├źnten

500 gram spitskolen

250 gram groene tagliatelle

2 eetlepels olijfolie

1 ui

2 teentjes knoflook

200 gram mozzarella

2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden

1 citroen

250 gram cherry-/kerstomaatjes

50 gram belegen kaas


  • 1 Kook de tagliatelle samen met de kool in 8-10 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit de olijfolie en fruit daarin de ui en knoflook.
  • 3 Schep de mozzarella, kruiden en citroenrasp en -sap erdoor en laat de mozzarella iets smelten.
  • 4 Verdeel de pasta met de tomaatjes over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 535 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 25 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier