voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Spitskoolpasta met mozzarella

Spitskoolpasta met mozzarella

ingredi├źnten

500 gram spitskolen

250 gram groene tagliatelle

2 eetlepels olijfolie

1 ui

2 teentjes knoflook

200 gram mozzarella

2 theelepels gedroogde italiaanse kruiden

1 citroen

250 gram cherry-/kerstomaatjes

50 gram belegen kaas


  • 1 Kook de tagliatelle samen met de kool in 8-10 minuten beetgaar.
  • 2 Verhit de olijfolie en fruit daarin de ui en knoflook.
  • 3 Schep de mozzarella, kruiden en citroenrasp en -sap erdoor en laat de mozzarella iets smelten.
  • 4 Verdeel de pasta met de tomaatjes over de borden en bestrooi met de geraspte kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 535 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 25 gram