online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Steak ‘chimichurri’

Steak ‘chimichurri’

ingrediënten

1 bosje platte peterselie

1 rode peper

3 teentjes knoflook

2 eetlepels rodewijnazijn

1 theelepel paprikapoeder

1 eetlepel verse oregano

1 theelepel gedroogde oregano

150 milliliter olijfolie

tabasco

4 entrecotes

4 ribeyes


  • 1 Pureer de peterselie grof met de rode peper, de knoflook, de azijn, het paprikapoeder en de oregano.
  • 2 Giet de olijfolie in een straaltje erbij tot een saus ontstaat. Breng op smaak met enkele druppels tabasco en een snufje zout. t gebakken aardappels en broccoli.
  • 3 Bestrijk de entrecotes dun met dit mengsel.
  • 4 Verhit een grillpan en rooster hierin het vlees 3-4 minuten per kant. Serveer de rest van de saus erbij. Lekker met gebakken aardappels en broccoli.


voedingswaarde

energie 605 kcal
vet 51 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 37 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier