online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

12 personen
eenvoudig
25 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

Stokbrood met tomatentapenade, kaas en rauwe ham

ingredi├źnten

2 afbakstokbroden

280 gram gedroogde tomaten op olie

4 teentjes knoflook

1 bosje basilicum

140 gram tomatenpuree

150 gram oude kaas

100 gram Parmezaanse kaas

200 gram rauwe hammen


  • 1 Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  • 2 Pureer de gedroogde tomaten met de knoflook, de basilicum, de tomatenpuree, Parmazaanse kaas en de oude kaas.
  • 3 Bestrijk de inkepingen van de stokbroden met dit mengsel en druk er rauwe ham in.


voedingswaarde

energie 270 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 24 gram
eiwit 16 gram