online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/gebak
Recepten Stoofpeertjes in bladerdeeg met pecannoten en chocolade

Stoofpeertjes in bladerdeeg met pecannoten en chocolade

ingrediënten

500 milliliter rode wijn

1 kaneelstokje

2 kruidnagels

3 eetlepels suiker

4 stoofperen

4 plakjes bladerdeeg

100 gram pure chocolade

30 gram pecannoten


  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • 2 Snijd reepjes van het bladerdeeg en bevestig een reep deeg boven aan de peer door het uiteinde om het steeltje te vouwen. Ga in een cirkel schuin naar beneden en eindig bij de onderkant van de peer.
  • 3 Bak de peren circa 10 minuten in de oven tot het deeg goudbruin en knapperig is. Smelt intussen de chocolade au bain-marie.
  • 4 Serveer de peertjes lauwwarm en besprenkel met de gesmolten chocolade. Bestrooi met de pecannoten.


voedingswaarde

energie 365 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 44 gram
eiwit 4 gram
recall SPAR kipfilet 25 gram bekijk hier