voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Stoofpotje

Stoofpotje

ingredi├źnten

500 gram schouderkarbonades

1 eetlepel Italiaanse kruiden

2 eetlepels olie

2 uien

300 gram rijst

500 gram champignons

4 teentjes knoflook


  • 1 Schud de vleesblokjes om met zout, peper en kruiden.
  • 2 Verwarm de olie en roerbak de vlees- en uiblokjes in circa 5 minuten mooi bruin.
  • 3 Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Voeg de champignons en knoflook toe aan de roerbak en laat op middelhoge stand circa 3 minuten meebakken tot de champignons vocht loslaten en iets slinken.
  • 5 Leg het deksel op de pan en laat het geheel nog enkele minuten op lage stand stoven. Giet de rijst af en laat uitstomen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 30 gram