online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
Recepten Stracciatella espresso

Stracciatella espresso

ingredi├źnten

75 gram pistachenoten

1 liter stracciatella-ijs

4 eetlepels honing

4 kopjes espressokoffie


benodigdheden

ijsbolschep

4 hittebestendige glazen

4 ijslepels

  • 1 Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Schep 2 bollen ijs in elk glas. Verdeel de pistachenoten erover en besprenkel met de honing.
  • 3 Serveer de glazen met een warm kopje espresso er apart bij en giet aan tafel over het ijs.

bereidingstip

Vervang het stracciatella-ijs door malaga- of vanilleroomijs.. Neem in plaats van de pistachenoten amandelen of hazelnoten.


voedingswaarde

energie 475 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 53 gram
eiwit 8 gram