voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
Recepten Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

Tagliatelle met arrabiatasaus van ansjovis, knoflook en rode peper

ingredi├źnten

4 eetlepels extra vergine olijfolie

4 ansjovisfilets

4 teentjes knoflook

2 gedroogde chilipepers

400 gram tomatenblokjes

300 gram tagliatelle

4 eetlepels peterselie


  • 1 Breng een grote pan water met wat zout aan de kook.
  • 2 Verwarm de olijfolie en laat de ansjovis en knoflook hierin zachtjes smelten zonder bruin te worden.
  • 3 Voeg de pepertjes en de tomatenblokjes toe en laat de saus circa 5 minuten pruttelen tot ze wat dikker is. Breng de saus indien nodig op smaak met zout.
  • 4 Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 5 Neem de pepertjes uit de saus en schep de saus met de peterselie door de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 12 gram