voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

Tagliatelle met gorgonzola, mango en walnoten

ingredi├źnten

400 gram tagliatelle

200 milliliter kookroom

250 gram gorgonzola

125 gram walnoten

1 mango

1 bosje platte peterselie

worcestershiresaus


  • 1 kook de tagliatelle beetgaar.
  • 2 Verwarm de kookroom en smelt hierin al roerend de gorgonzola. Houd enkele walnoten apart voor garnering en hak de overige walnoten grof. Schep de gehakte walnoten en mango door het roommengsel en verwarm zonder te koken.
  • 3 Schep de helft van de peterselie door de saus. Breng op smaak met worcestershiresaus, zout en versgemalen peper.
  • 4 Serveer de saus over de tagliatelle en bestrooi met de rest van de peterselie en walnoten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 955 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 87 gram
eiwit 31 gram