voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Tagliatelle met paprika, venkel en salami

Tagliatelle met paprika, venkel en salami

ingredi├źnten

2 eetlepels olijfolie

200 gram salami

2 venkelknollen

1 groene paprika

1 gele paprika

1 rode paprika

2 teentjes knoflook

400 gram tomatenblokjes

500 gram tagliatelle

300 gram tagliatelle

1 eetlepel verse Italiaanse kruiden

1 theelepel gedroogde italiaanse kruiden


  • 1 Verhit de olijfolie en bak hierin de salamireepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan.
  • 2 Roerbak de venkel, paprika en knoflook 3-4 minuten.
  • 3 Voeg de tomatenblokjes met sap toe en stoof zachtjes 10 minuten. Kook intussen de tagliatelle beetgaar.
  • 4 Voeg de salami, kruiden en peper en zout naar smaak bij de groentesaus. Serveer deze bij de tagliatelle.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 695 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 25 gram