voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola

Tagliatelle met rauwe ham, radicchio en gorgonzola

ingredi├źnten

8 eetlepels olijfolie

3 sjalotjes

1 rode ui

250 gram rauwe hammen

400 gram tagliatelle

1 krop radicchio

150 gram gorgonzola

8 zongedroogde tomaatjes


  • 1 Verhit 3 eetlepels olie en fruit hierin de sjalotjes circa 3 minuten.
  • 2 Meng de hamreepjes erdoor en bak ze 1-2 minuten mee.
  • 3 Kook de tagliatelle.
  • 4 Schep de radicchio door de sjalotjes met ham.
  • 5 Voeg de gorgonzola toe en laat de kaas smelten.
  • 6 Schep de tomaten en tagliatelle erdoor en verwarm circa 2 minuten.
  • 7 Besprenkel de pasta met de rest van de olie en maal er een beetje peper over.

bereidingstip

Vervang radicchio door reepjes witlof of ijsbergsla.. Neem gehalveerde cherry-/ kerstomaatjes in plaats van gedroogde tomaten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 870 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 87 gram
eiwit 38 gram