online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Tartaar met venkel en kaastortellini

Tartaar met venkel en kaastortellini

ingrediënten

4 venkelknollen

400 gram tortellini gevuld met kaas

400 gram ravioli gevuld met kaas

50 gram Parmezaanse kaas

3 eetlepels paneermeel

2 eieren

4 eetlepels olijfolie

4 tartaartjes

125 milliliter crème fraîche


  • 1 Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout. Giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 2 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel. Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaas- mengsel.
  • 4 Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
  • 5 Bestrooi de tartaartjes met zout en peper. Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
  • 6 Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
  • 7 Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.


voedingswaarde

energie 855 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 47 gram