voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Tartaar met venkel en tortellini

Tartaar met venkel en tortellini

ingrediënten

4 venkelknollen

400 gram tortellini gevuld met kaas

400 gram ravioli gevuld met kaas

50 gram Parmezaanse kaas

3 eetlepels paneermeel

2 eieren

4 eetlepels olijfolie

4 tartaartjes

125 milliliter crème fraîche


  • 1 Kook de venkel 5-6 minuten in water met zout.
  • 2 Giet af,spoel er koud water over en laat uitlekken.
  • 3 Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Meng de Parmezaanse kaas met het paneermeel.
  • 5 Haal de venkelplakken eerst door het ei en daarna door het kaasmengsel.
  • 6 Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de venkel circa 2 minuten per kant.
  • 7 Bestrooi de tartaartjes met zout en peper.
  • 8 Verhit de rest van de olie en bak hierin de tartaartjes 2-3 minuten per kant.
  • 9 Schep de crème fraîche door de tortellini en breng op smaak met peper.
  • 10 Serveer de pasta met de tartaartjes en de venkel.

bereidingstip

Gebruik courgette in plaats van venkel.. Vervang de tartaartjes door ongepaneerde schnitzels.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 855 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 47 gram