voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Tartaar van zalm met limoengelei en roze peper

Tartaar van zalm met limoengelei en roze peper

ingredi├źnten

150 gram zalmfilets

2 limoenen

1 eetlepel olijfolie extra vergine

1 theelepel roze peperkorrels

4 blaadjes gelatine

2 takjes munt

2 peperkorrels

200 milliliter witte wijn

1 limoen

50 milliliter limoensap


benodigdheden

vershoudfolie

vijzel

kookring

  • 1 Stort de limoengelei op een natte snijplank en snijd in miniblokjes.
  • 2 Hak de gemarineerde zalm zeer fijn en verdeel met behulp van een kookring over bordjes. Leg wat gelei erbij en bestrooi met de peperbesjes.

bereidingstip

Vervang de peperbessen in dit recept door een snuf chilipeper(vlokken).

wijnadvies

Serveer bij een fris gerecht met peper en fruit Indomita Gran Reserva Sauvignon Blanc.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 145 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 10 gram