online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
Recepten Tartaar van zalm met limoengelei en roze peper

Tartaar van zalm met limoengelei en roze peper

ingredi├źnten

150 gram zalmfilets

2 limoenen

1 eetlepel olijfolie extra vergine

1 theelepel roze peperkorrels

4 blaadjes gelatine

2 takjes munt

2 peperkorrels

200 milliliter witte wijn

1 limoen

50 milliliter limoensap


benodigdheden

vershoudfolie

vijzel

kookring

  • 1 Stort de limoengelei op een natte snijplank en snijd in miniblokjes.
  • 2 Hak de gemarineerde zalm zeer fijn en verdeel met behulp van een kookring over bordjes. Leg wat gelei erbij en bestrooi met de peperbesjes.

bereidingstip

Vervang de peperbessen in dit recept door een snuf chilipeper(vlokken).

wijnadvies

Serveer bij een fris gerecht met peper en fruit Indomita Gran Reserva Sauvignon Blanc.


voedingswaarde

energie 145 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 10 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier