voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
recepten Tarte flambée met zalm

Tarte flambée met zalm

ingrediënten

8 kleine tortillawraps

4 grote tortillawraps

200 milliliter crème fraîche

2 rode uien

100 gram jonge kaas

200 gram gerookte zalm

200 gram cherry-/kerstomaatjes

1 bakje basilicum

1 zakje mozzarella mini

2 eetlepels kant-en-klare dressing


benodigdheden

2 bakplaten met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC.
  • 2 Leg de tortillawraps op de bakplaten en verdeel de crème fraîche erover met de bolle kant van een lepel. Bestrooi met de uienringen en kaas.
  • 3 Verdeel de zalm erover en bak de tortilla’s 5-10 minuten hoog in de oven tot ze knapperig en goudbruin zijn. Wissel de bakplaten eventueel na 2 minuten om: hoe hoger in de oven, hoe sneller de tortilla’s bruin worden.
  • 4 Schep intussen de tomaatjes om met de basilicum, mozzarella en dressing. Serveer de tarte flambée met de salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 42 gram
verzadigd vet 21 gram
koolhydraten 45 gram
eiwit 33 gram
recall Weidenaar verse rundvleesproducten bekijk hier