voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade

ingrediënten

1 kilogram vastkokende aardappel

4 tilapiafilets

2 eetlepels Mexicaanse kruiden

2 eetlepels cajunkruiden

3 eetlepels zonnebloemolie

3 eetlepels boter

2 eetlepels sinaasappelsap

4 eetlepels halvanaise

4 eetlepels mayonaise

300 gram mais

3 eetlepels rozijnen

400 gram wortels


  • 1 Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar.
  • 2 Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajunkruiden.
  • 3 Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  • 4 Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.

bereidingstip

Vervang de wortelreepjes eventueel door kant-en-klare worteljullienne.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 665 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 74 gram
eiwit 31 gram