online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Tex-Mex tilapia met wortelsalade

Tex-Mex tilapia met wortelsalade

ingrediënten

1 kilogram vastkokende aardappel

4 tilapiafilets

2 eetlepels Mexicaanse kruiden

2 eetlepels cajunkruiden

3 eetlepels zonnebloemolie

3 eetlepels boter

2 eetlepels sinaasappelsap

4 eetlepels halvanaise

4 eetlepels mayonaise

300 gram mais

3 eetlepels rozijnen

400 gram wortels


  • 1 Kook de aardappelen met schil en zout in 20 minuten gaar.
  • 2 Bestrooi de vis met de Mexicaanse of cajunkruiden.
  • 3 Verhit de olie en bak de vis 3 minuten per kant. Meng de ingrediënten voor de wortelsalade.
  • 4 Schep de vis uit het bakvet. Giet eventueel het bakvet over de aardappelen en serveer ze met de tilapia. Serveer de wortelsalade ernaast.

bereidingstip

Vervang de wortelreepjes eventueel door kant-en-klare worteljullienne.


voedingswaarde

energie 665 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 74 gram
eiwit 31 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier