voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
Recepten Thais paddenstoelenpannetje met omelet en chilisaus

Thais paddenstoelenpannetje met omelet en chilisaus

ingrediënten

wokolie

rode ui

kastanjechampignon

cashewnoot

sojasaus

verse gember

chilisaus

ei

lente-/bosui


  • 1 Verhit een scheutje wokolie in de gourmetpannetjes. Fruit hierin gesnipperde rode ui en bak plakjes kastanjechampignon mee.
  • 2 Schep cashewnoten, een scheutje sojasaus, geraspte gemberwortel en chilisaus erdoor. Stoof 2-3 minuten.
  • 3 Verhit een beetje olie in andere pannetjes en bak hierin losgeklopt ei met ringetjes bosui tot een omeletje. Serveer het champignonmengsel op de omeletjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram