online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
Recepten Tilapia met krieltjes, kappertjes en olijven

Tilapia met krieltjes, kappertjes en olijven

ingrediënten

4 tilapiafilets

4 eetlepels olijfolie

2 courgettes

3 lente-/bosuitjes

1 eetlepel Italiaanse kruiden

450 gram minikrieltjes

pot zwarte olijf

2 eetlepels kappertjes

1 citroen


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Bestrooi de tilapiafilets met zout en peper. Vet een lage ovenschaal in met olijfolie.
  • 2 Verdeel de courgetteblokjes en de helft van de bosuitjes over de bodem van de schaal. Leg de visfilets er naast elkaar op.
  • 3 Meng de Italiaanse kruiden door de minikrieltjes en leg de krieltjes bij de vis in de ovenschaal. Verdeel de olijven en kappertjes met citroenrasp en -sap over de vis en krieltjes. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
  • 4 Zet het gerecht circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi voor het serveren met de rest van de bosuitjes.

bereidingstip

Vervang de tilapia door kabeljauw.


voedingswaarde

energie 385 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 26 gram
eiwit 28 gram
recall Dr. Oetker Mug cake chocolade bekijk hier