voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

Tilapia uit de wok met bospeen en boontjes

ingredi├źnten

1 bos wortel

250 gram sperziebonen

500 gram tilapiafilets

2 eetlepels citroensap

4 eetlepels wokolie

2 uien

400 gram couscous

2 eetlepels zoete chilisaus

2 eetlepels sojasaus


  • 1 Kook de wortelen met de sperziebonen 5 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Besprenkel de tilapia met citroensap en strooi er zout en peper over.
  • 3 Verhit de olie in een wok. Bak hierin de vis 3 minuten, schep deze uit de pan en houd warm onder luminiumfolie.
  • 4 Bak de uien 3 minuten in het bakvet. Schep de wortelen en sperziebonen erdoor en roerbak 5 minuten.
  • 5 Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de chilisaus en sojasaus erdoor.
  • 6 Schep de groenten op warme borden, leg de vis erop en serveer de couscous erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 690 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 93 gram
eiwit 38 gram