online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
30 min.
voorgerecht
Recepten Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

ingredi├źnten

1 stokbrood

200 gram zachte geitenkaas met honing

50 gram walnoten

5 eetlepels olijfolie

6 blaadjes salie

8 blaadjes salie

2 teentjes knoflook

400 gram gemengde paddenstoelen


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Snijd het stokbrood in 8-12 lange, schuine plakken van 1,5 cm dik.
  • 3 Rooster het brood onder de hete grill goudbruin.
  • 4 Besmeer de sneetjes dik met de geitenkaas en verdeel over 4 borden.
  • 5 Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan.
  • 6 Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig.
  • 7 Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 8 Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand.
  • 9 Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand.
  • 10 Verdeel over de helft van de sneetjes brood.
  • 11 Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken salieblaadjes.
  • 12 Beleg met de overige sneetjes brood.


voedingswaarde

energie 515 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 18 gram