voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

SPAR op het werk

Bestel snel en makkelijk de zakelijke boodschappen voor op kantoor, zorginstellingen of kinderdagverblijven.  Vandaag besteld, vandaag geleverd! 


lees de voordelen

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
30 min.
voorgerecht
recepten Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

Toast met gebakken paddenstoelen, geitenkaas en walnoten

ingredi├źnten

1 stokbrood

200 gram zachte geitenkaas met honing

50 gram walnoten

5 eetlepels olijfolie

6 blaadjes salie

8 blaadjes salie

2 teentjes knoflook

400 gram gemengde paddenstoelen


benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Verwarm de ovengrill voor.
  • 2 Snijd het stokbrood in 8-12 lange, schuine plakken van 1,5 cm dik.
  • 3 Rooster het brood onder de hete grill goudbruin.
  • 4 Besmeer de sneetjes dik met de geitenkaas en verdeel over 4 borden.
  • 5 Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan.
  • 6 Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de salie om te garneren knapperig.
  • 7 Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 8 Verhit de rest van de olie in dezelfde pan en bak hierin de knoflook 1 minuut op middelhoge stand.
  • 9 Voeg de paddenstoelen en gehakte salie toe en bak al omscheppend 3-4 minuten op een hoge stand.
  • 10 Verdeel over de helft van de sneetjes brood.
  • 11 Bestrooi met de walnoten en garneer met de gebakken salieblaadjes.
  • 12 Beleg met de overige sneetjes brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 515 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 18 gram