online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Tortellini met andijvie en walnoten

Tortellini met andijvie en walnoten

ingrediënten

50 gram walnoten

4 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook

1 snufje chilipepervlokken

400 gram andijvie

500 gram tortellini gevuld met kaas

50 gram Parmezaanse kaas

20 gram pijnboompitten


  • 1 Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en houd apart.
  • 2 Verwarm de olie met de knoflook op een lage stand in een hapjespan tot de knoflook zachtjes bruist, maar niet verkleurt. Voeg de chilivlokken en andijvie toe en roerbak een paar minuten tot de groente slinkt.
  • 3 Kook de tortellini. Schep ze uit de pan en meng ze met de andijvie. Besprenkel met nog wat olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Verdeel over borden en bestrooi met de Parmezaanse kaas, walnoten en pijnboompitten.


voedingswaarde

energie 810 kcal
vet 39 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 29 gram