voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
recepten Tortellini met champignons en walnotensaus

Tortellini met champignons en walnotensaus

ingrediënten

500 gram tortellini gevuld met kaas

500 gram (spinazie)tortellini

5 eetlepels olijfolie

250 gram champignons

125 milliliter kookroom

125 milliliter melk

2 sneeën bruinbrood

50 gram belegen kaas

1 teentje knoflook

100 gram walnoten


  • 1 Kook de tortellini met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de champignons met zout en peper.
  • 3 Verwarm de kookroom met de melk en week het brood erin.
  • 4 Meng het brood met kaas, knoflook en de rest van de olijfolie. Klop alles goed door elkaar tot een romige saus.
  • 5 Voeg peper toe en roer de walnoten erdoor. Verwarm de saus zachtjes zonder te koken.
  • 6 Giet de saus over de pasta en verdeel de paddenstoelen erover.

bereidingstip

Lekker met sla en tomaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 955 kcal
vet 53 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 86 gram
eiwit 29 gram
recall Wahid Vleeswaren bekijk hier