voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
Recepten Tortilla’s met kabeljauw en paprika

Tortilla’s met kabeljauw en paprika

ingredi├źnten

400 gram kabeljauwfilets

3 eetlepels olijfolie

1 ui

1 groene paprika

1 rode paprika

1 gele paprika

2 vleestomaten

400 gram kidneybonen

8 tortillawraps

10 eetlepels tomatenketchup

10 eetlepels chilisaus

100 gram belegen kaas


benodigdheden

lage ovenschaal

  • 1 Dep de vis droog en bestrooi met zout en peper. Verhit de olijfolie en bak hierin de vis 2-3 minuten.
  • 2 Schep de vis uit de pan. Bak de ui en paprika’s 3-4 minuten in het bakvet en schep de tomaten en bonen erdoor.
  • 3 Verwarm de tortilla’s in de magnetron circa 2 minuten op 800 Watt zodat ze wat soepeler worden. Verwarm de ovengrill. Schep de visblokjes door het groentemengsel en verwarm kort.
  • 4 Leg de tortilla’s naast elkaar en bestrijk met de ketchup. Verdeel het vismengsel erover, rol op en leg naast elkaar in een lage ovenschaal.
  • 5 Bestrijk de tortilla’s met nog wat ketchup en bestrooi met de kaas. Gratineer onder de ovengrill.
  • 6 Lekker met ijsbergsla, komkommer en tomaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 650 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 67 gram
eiwit 39 gram