online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

6 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, voorgerecht
Recepten Toscaanse groentebouillon

Toscaanse groentebouillon

ingredi├źnten

4 plakjes pancetta

1 liter bouillon

100 gram haricots verts

1 kleine courgette

4 kleine wortels

150 gram groene asperges

125 gram borlottibonen

125 gram witte bonen

3 eetlepels groene pesto

1 ciabattabrood

3 eetlepels olijfolie

100 gram Parmezaanse kaas


  • 1 Rooster de pancetta in een droge, hete koekenpan krokant.
  • 2 Verwarm de bouillon met de haricots verts, courgette, wortel en asperges en kook zachtjes 7-8 minuten.
  • 3 Schep de bonen en pesto erdoor en warm even mee.
  • 4 Bestrooi de groentebouillon voor het serveren met verkruimelde pancetta.
  • 5 Geef het ciabattabrood met de olijfolie en Parmezaanse kaas er apart bij.

bereidingstip

Vervang de pancetta door rauwe ham.. Neem sperziebonen in plaats van haricots verts.. Kies voor bleekselderij in plaats van asperges.


voedingswaarde

energie 365 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 28 gram
eiwit 16 gram