voor 10:00 besteld vandaag in huis

4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, brunch
Recepten Tosti funghi met ei

Tosti funghi met ei

ingrediënten

5 eetlepels boter

200 gram champignons

2 teentjes knoflook

4 eetlepels peterselie

8 sneeën volkorenbrood

70 gram feta

150 gram belegen boerenkaas

4 eieren

150 milliliter pesto


  • 1 Verhit 3 eetlepels boter en bak de champignons in circa 10 minuten goudbruin. Voeg de knoflook en peterselie toe en bak nog 1 minuut.
  • 2 Verdeel de champignons over 4 sneetjes brood, verkruimel de feta erover en beleg met de plakken kaas. Steek met een steker of glas een gat uit de overige 4 boterhammen.
  • 3 Verhit een klontje boter in een koekenpan op een lage stand, leg 1 boterham in de pan en breek 1 ei in het gat. Bak circa 3 minuten tot het eiwit gestold en de eidooier nog zacht is.
  • 4 Herhaal met de rest van de uitgestoken boterhammen. Leg de boterhammen met gebakken ei op de boterhammen met champignons en rooster de tosti’s circa 7 minuten in de oven (180°C). Serveer met de pesto.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 690 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 25 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 28 gram