online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
4 personen
gemiddeld
30 min.
lunch, brunch
Recepten Tosti funghi met ei

Tosti funghi met ei

ingrediënten

5 eetlepels boter

200 gram champignons

2 teentjes knoflook

4 eetlepels peterselie

8 sneeën volkorenbrood

70 gram feta

150 gram belegen boerenkaas

4 eieren

150 milliliter pesto


  • 1 Verhit 3 eetlepels boter en bak de champignons in circa 10 minuten goudbruin. Voeg de knoflook en peterselie toe en bak nog 1 minuut.
  • 2 Verdeel de champignons over 4 sneetjes brood, verkruimel de feta erover en beleg met de plakken kaas. Steek met een steker of glas een gat uit de overige 4 boterhammen.
  • 3 Verhit een klontje boter in een koekenpan op een lage stand, leg 1 boterham in de pan en breek 1 ei in het gat. Bak circa 3 minuten tot het eiwit gestold en de eidooier nog zacht is.
  • 4 Herhaal met de rest van de uitgestoken boterhammen. Leg de boterhammen met gebakken ei op de boterhammen met champignons en rooster de tosti’s circa 7 minuten in de oven (180°C). Serveer met de pesto.


voedingswaarde

energie 690 kcal
vet 52 gram
verzadigd vet 25 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 28 gram