voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
6 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
Recepten Twentse kruidentuintjes

Twentse kruidentuintjes

ingrediënten

6 sneeën volkorenbrood

3 eetlepels olijfolie

1 bakje Johma Twents Kruidentuintje salade

6 cherry-/kerstomaatjes

2 eetlepels bieslook


benodigdheden

muffinvorm

6 cocktailprikkers

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Steek of snijd uit de sneetjes brood rondjes die iets groter zijn dan de holten van de muffinvorm.
  • 3 Bestrijk de broodrondjes aan beide kanten met olie en druk ze in de muffinvorm. Bak de broodbakjes in de oven in 10-12 minuten knapperig.
  • 4 Wip ze uit de vorm en laat even afkoelen.
  • 5 Verdeel de salade over de broodbakjes. Steek er een prikker met een tomaatje in en bestrooi met de bieslook.

bereidingstip

Serveer de salade ook eens in halve uitgeholde minibolletjes, op stokbrood, geroosterd brood of een toastje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 190 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 3 gram