voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan
4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
Recepten Uienburgers

Uienburgers

ingredi├źnten

500 gram half-om-half gehakt

55 gram broodkruim

3 sjalotjes

1 eetlepel mosterd

1 eetlepel worcestershiresaus

1 eetlepel tomatenketchup

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

30 gram rucola

30 gram fijne bladsla

1 rode ui


  • 1 Meng het gehakt met broodkruim, de sjalotjes, de mosterd, de worcestershiresaus, de ketchup en zout.
  • 2 Vorm er vier stevige hamburgers van. Bak ze 5-6 minuten per kant in het bakproduct.
  • 3 Serveer ze op een pluk rucola en met de uiringen erbovenop.

bereidingstip

Leg de burgers op een opengesneden hamburgerbroodje dat licht bestreken is met (hot) ketchup en bestrooid met gehakte augurk.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 390 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 26 gram